Stäng
  • Snabb leverans!
  • Fri frakt över 500kr
4,6 av 5 hos Trustpilot

Sensa

Bästa cyklarna, till bästa priserna. Så att alla kan njuta av en bra cykel. Sensa är ett holländskt kvalitets cykelmärke, som hand bygger sina cyklar i Nederländerna. Varje Sensa är konstruerad, designad och monterad för hand i Holländska Almelo. Varje cykel är fylld med äkta cykelkärlek. I Sensa sortimentet finner du Landsvägsracer, Mountainbikes, Gravel cyklar och Elcyklar. Alla cyklar är väldigt prisvärda med dom bästa komponenterna inom varje prissegment. Biketown är direkt importör av Sensa cyklar utan mellanhänder, som gör att vi tack vare låga kostnader kan hålla dom bästa priserna på marknaden. Sensa är ett av dom mest prisvärda cykelmärkena på den svenska marknaden.

Förutom att jobba genomgående med väldigt bra komponenter i förhållande till pris, så har Sensa många egna innovationer och tekniska lösningar som gör cykeln starkare, lättare och snabbare. Se respektive modell för ytterligare information. Vill du ha en cykel som är rolig att cykla och som håller många mil, ska du välja en Sensa. Du kommer inte att bli besviken.

Att köpa Sensa cykel

Sensa köper du hos Biketown eller andra välsorterade cykelbutiker. Sensa kan med fördel köpas på nätet, Biketown monterar alla cyklar och provkör dom innan vi skickar cyklarna. Efter vi monterat och provkört cyklarna tar vi av pedalerna och vrider styret för att cykeln ska få plats i våra specialbeställda cykelkartonger, som minimerar risken för fraktskador. När du får cykeln monterar du enkelt ihop den och sen är det bara att åka ut på en härlig cykeltur.

Vilka cykeltyper har Sensa?

Sensa har Landsvägsracer i alla segment från dom finaste tävlingscyklarna till racercyklar för nybörjare. Sensa har också ett komplett sortiment framdämpade MTB, med både Carbon och aluminium ramar. Dessutom finner du Gravelbikes och elcyklar i Sensa sortimentet.

Vad är rätt storlek för mig?

Det är olika geometri på olika modeller, så titta på den modell du är intresserad av så hittar du en storleks guide för varje modell

Vad står märket Sensa för?

Märket kommer från familjeföretaget Intersens Bikes & Parts BV i Nederländerna, som har byggt cyklar i mer än 25 år. 2005 började man bygga cyklar under namnet Sensa.

Om jag beställer Sensa cykel på nätet, hur lång tid tar det innan jag får den?

Har vi cykeln i weblagret har du den inom 2–4 dagar, beroende på var du bor. Alla cyklar skickas med hemleverans.Gå med i vårt nyhetsbrev och ta del av kampanjer och de senaste nyheterna med massor av inspiration.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt över 500kr!