Stäng
  • Snabb leverans!
  • Fri frakt över 500kr
(4,7/5) på Trustpilot

Om BikeTown

BikeTown startade 2010, vi startade en cykelbutik för att vi älskar det här med cykling och vi har inte ångrat en sekund att vi startade butiken.

Vi försöker hela tiden att utveckla butiken för att kunna ge bästa service till alla typer av cyklister. När vi nu tar steget och öppnar en till butik och dessutom en webshop, känner vi att våra drömmar har gått i uppfyllelse.

Vi har hela tiden valt att satsa på kvalité och kända varumärken så som, Crescent, Bianchi, Cube, Shimano, Cannondale, Monark, Lapierre, EcoRide, Walleräng, RockShox, Fox, SRAM mfl. Vi väljer noggrant ut det bästa produkterna från varje varumärke.

Service

I alla butikerna har vi serviceverkstäder som utför alla typer av service och reparationer, med utbildad personal med lång erfarenhet. Vi är auktoriserade Shimano Service Center i båda butikerna.

“Alla tre butikerna är auktoriserade Shimano Service Center.”

Butikerna

Vår första butik ligger i norra delen av Falun på Norra Järnvägsgatan 21, en liten gemytlig butik, med allt cyklisten behöver.

Andra butiken ligger i sydöstra delen av Falun på Roxnäsvägen 13, här har vi den butiksyta som behövs för att skapa en ”riktig cykelbutik” där vi kan erbjuda allt, även för den mest kräsne cyklisten. Och har vi inte det du behöver så tar vi hem det.

Tredje och nyaste butiken ligger på Kryddstigen i Gävle. Eftersom att Gävle är en kuststad så föll det sig naturligt att det är butiken vi sattsar mest marint på. Självklart har vi hela vårt cykel & motorutbud även där. Men är det marint du är ute efter så är det BikeTown i Gävle som är butiken för dig. 

Gå med i vårt nyhetsbrev och ta del av kampanjer och de senaste nyheterna med massor av inspiration.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt över 500kr!