Stäng
Logotyp
Startsida / Cyklar / Gravel

Gravelbike

Köp gravelbikes med fri frakt. Stort utbud av kända varumärken. Köp online eller besök våra butiker i Falun och Gävle. Välkommen till Biketown!

11 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Bianchi
Bianchi Impulso Allroad GRX 600,2020
Bianchi Impulso Allroad GRX600 är en riktigt fin Gravel cykel från Bianchi. Utrustad med Shimano nya GRX 600 komponenter. Lätt aluminium ram anpassad för cykling på olika underlag, gör att du kan hitta nya vägar att cykla, inga problem med grusvägar för den här cykeln. Ramen är utrustad med fästen för skärmar och pakethållare och klarar däck upp till 40mm. Shimano hydrauliska skivbromsar garanterar bästa bromsförmåga i alla väder.
22 995 kr
Bianchi
Bianchi Via Nirone 7 Allroad GRX 400
Bianchi Nirone Allroad GRX 400, en perfekt Gravel cykel för träningsturer och utflykter, passar lika bra på asfalt som grusvägar. Utrustad med Shimano GRX 400 komponenter med hydrauliska skivbromsar. Lätt aluminium ram och i övrigt bra komponenter. Mycket prisvärd Gravel cykel. OBS utrustningen på bilden stämmer inte, se specifikation nedan.
17 995 kr
Cannondale
Cannondale Topstone 105, 2020
Cannondale Topstone 105 är den perfekta cykeln för längre turer på blandad terräng som asfalt och grusvägar. En perfekt cykel även för jobbpendling. Fästen för skärmar och väskor. Denna modell är utrustad med Shimano's populära 105 växlar och med hydraliska skivbromsar.
19 999 kr
Cannondale
Cannondale Topstone Carbon Ultegra RX 2, 2020
Cannondale Topstone Carbon är en gravelcykel som har allt. Lätt, styv och oslagbar komfort. Utrustad med Shimano Ultegra RX som klarar hård körning på grusvägar. Hydraliska skivbromsar och snabba hjul. Topstone Carbon har en så kallad King Pin vilket innebär att ramen är ledad för att kunna ge upp till 30mm slaglängd för grym komfort när vägen under är ojämn.
35 695 kr

Specialized
Specialized Diverge Carbon, 2021
Specialized Diverge Carbon är en gravel som du kommer längta till grusvägarna med. Lätt carbonram, singelklinga fram för smidig och enkel hantering av cykeln. Sram Apex växlar och hydraliska skivbromsar. Cykeln klarar däck upp till 47mm, så möjligheterna är många.
27 999 kr
Specialized
Specialized Diverge E5 Comp, 2021
Specialized Diverge E5 Comp är en premium gravelcykel med aluminiumram. Utrustad med Specialized populära Future Shock som dämpar framtill på cykeln. Shimano GRX växlar för snabb och exakt växling och hydraliska skivbromsar. Cykeln klarar upp till 47mm breda däck.
23 999 kr
Specialized
Specialized Diverge E5 Elite, 2021
Specialized Diverge E5 Elite med en premium aluminiumram och carbon framgaffel. Shimano GRX RX400 växlar och hydraliska bromsar för enkel och exakt hantering av växlar och bromsar. 20 växlar som ger dig friheten att välja vilka vägar du vill för nya upptäckter!
19 999 kr
-10%
Specialized
Specialized Diverge Elite E5, 2020
Specialized Diverge är den gravelcykel utformad för grusvägar och snabba stigar, men går även utmärkt på asfalt. En premium aluminiumram med carbongaffel och Shimano Tiagra växlar och hydraliska skivbromsar.
17 099 kr

Specialized
Specialized Diverge Expert Carbon, 2021
Specialized Diverge Expert Carbon med superlätt carbonram med SWAT fack för att förvara utrustning till cykeln eller dig själv, starka och lätta DT hjul med en bred alufälg och Shimano GRX elektriska växlar.
57 999 kr
Specialized
Specialized Diverge Sport Carbon, 2021
Specialized Diverge Sport Carbon har uppdaterats från sin populära föregångare. Nu klarar den däck upp till 47mm i bredd! Lätt carbon ram med Shimano GRX RX810 växlar för precis och snabb växling. DT hjul med aluminium fälg som är bredare för att få plats med större däck. Framgaffeln har en Future Shock som dämpar bort stöttar från framhjulet.
33 999 kr
-10%
Specialized
Specialized Diverge Sport, 2020
Specialized Diverge Sport carbon gravelcykel med DT hjul och 38mm däck för hög komfort och kontroll. Framgaffeln har en Future Shock dom dämpar cyklisten. Shimano 105 växlar och hydraliska skivbromsar.
28 799 kr