0
Favoriter
0
Varukorg

Hitta rätt försäkring för ditt Yamaha-fordon!

Att hitta rätt försäkring för ditt Yamaha-fordon är avgörande för att säkerställa maximal skydd och trygghet, oavsett om du är ute på vägarna, i terrängen, eller på vattnet. Yamaha, som ett av världens ledande varumärken inom fordonstillverkning, erbjuder en rad högkvalitativa fordon, däribland fyrhjulingar, motorcyklar, skotrar, mopeder, båtar samt båtmotorer. För ägare till dessa fordon är Svedeas märkesförsäkring ett utmärkt val för att erbjuda skräddarsydd skydd som matchar den unika kvaliteten och prestandan hos Yamaha-produkter.

Att välja Svedeas märkesförsäkring för ditt Yamaha-fordon innebär att du säkerställer en försäkring som är lika pålitlig och högpresterande som ditt fordon. Oavsett ditt äventyr, på land eller på vatten, ger Svedea den trygghet och säkerhet som Yamaha-ägare förtjänar.

Mc försäkring

Att äga en motorcykel är inte bara ett sätt att transportera sig från punkt A till punkt B; det är en livsstil. Passionen för att känna vinden mot ansiktet medan man kör på öppna vägar är oöverträffad. Men med denna frihet följer också ansvaret att skydda sig själv, sin motorcykel och andra. Här kommer Svedea MC-försäkring in i bilden, som erbjuder en av de mest omfattande och anpassningsbara motorcykelförsäkringarna på marknaden, speciellt utformad för att möta motorcyklisters unika behov.

Varför välja Svedea för din mc-försäkring?

Anpassad skydd: Svedea förstår att varje motorcykel och motorcyklist har unika behov. Därför erbjuder de skräddarsydda MC-försäkringar som kan anpassas efter just dina behov, oavsett om du kör en sportig superbike, en klassisk cruiser, eller en mångsidig touringmodell.

Omfattande täckning: Med Svedeas MC-försäkring får du inte bara standardtäckning för saker som stöld och skador, utan också möjligheten att inkludera tillägg som personlig utrustning och tillbehör, rättsskydd, och assistans vid olyckor eller fel på motorcykeln, vilket säkerställer att du är skyddad i alla situationer.

Konkurrenskraftiga priser: Svedea strävar efter att erbjuda sina kunder bästa möjliga värde, vilket innebär konkurrenskraftiga priser på MC-försäkring utan att kompromissa med kvaliteten på skyddet.

Snabb och enkel skadehantering: Om olyckan är framme, kan Svedeas kunder räkna med snabb och smidig skadehantering. Svedea förstår vikten av att snabbt komma tillbaka på vägen och arbetar hårt för att processen ska vara så effektiv som möjlig.

Expertis och support: Svedea har ett team av experter som specialiserar sig på MC-försäkring. Detta innebär att du alltid kan få professionell rådgivning och support när du behöver det, oavsett om det gäller val av försäkring eller hjälp vid en skadeanmälan.

Atv försäkring

Att hitta rätt försäkring för din ATV (All-Terrain Vehicle) är avgörande för att kunna njuta av dina äventyr med fullständig sinnesro. Svedea, en ledande försäkringsgivare i Sverige, erbjuder en skräddarsydd ATV-försäkring som är utformad för att möta de specifika behoven hos ATV-ägare. 

Omfattande skydd med Svedea atv-försäkring

Svedea förstår att varje ATV-ägares behov är unika, och därför erbjuder de en försäkring som är flexibel och anpassningsbar. Svedeas ATV-försäkring ger ett omfattande skydd som täcker allt från skador på din ATV till ansvarsskydd, vilket skyddar dig om du skulle orsaka skada på en annan person eller deras egendom.

Fördelar med Svedea ATV-försäkring:

 • Anpassat skydd: Välj den försäkringsnivå som passar just dina behov, oavsett om du använder din ATV för arbete, fritidsaktiviteter eller båda.
 • Stöldskydd: Med Svedeas ATV-försäkring kan du känna dig trygg, även om din ATV skulle bli stulen.
 • Rättsskydd: I händelse av en tvist som rör din ATV ger försäkringen tillgång till juridisk rådgivning och stöd.
 • Självriskreducering: Möjlighet att minska din självrisk, vilket sänker dina kostnader vid en eventuell skada.
 • Vägassistans: För extra trygghet på och utanför vägen erbjuder Svedea vägassistans som ett tillägg till din försäkring.

Båt försäkring

Att navigera vattnet med trygghet och säkerhet är avgörande för alla båtägare. Svedea, känt för sitt engagemang att erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar, har utvecklat en båtförsäkring som är speciellt anpassad för att möta de unika behoven hos båtägare.

Svedea båtförsäkring: trygghet på öppet vatten

Svedeas båtförsäkring erbjuder ett brett skydd som täcker allt från skador på din båt till ansvarsskydd och rättsskydd. Oavsett om du äger en motorbåt, segelbåt, eller någon annan typ av båt, har Svedea en försäkringslösning som passar dina behov.

Fördelar med Svedea båtförsäkring:

 • Omfattande skydd: Svedeas båtförsäkring täcker skador på båten, olyckor, och stöld, samt ansvarsskydd som skyddar dig mot krav från tredje part.
 • Anpassningsbara alternativ: Välj mellan olika täckningsnivåer och tilläggstjänster för att skapa en försäkring som passar just din båt och dina behov.
 • Assistans dygnet runt: Tillgång till sjöassistans 24/7, vilket ger dig extra trygghet när du är ute på vattnet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Med Svedea får du ett omfattande skydd till ett konkurrenskraftigt pris, utan att kompromissa med kvaliteten på din försäkring.
 • Expertis: Dra nytta av Svedeas expertis och erfarenhet inom båtförsäkring för att få den bästa möjliga rådgivningen och servicen.

Skoter försäkring

Att utforska vinterlandskapet med en snöskoter erbjuder en unik känsla av frihet och äventyr. För att fullt ut kunna njuta av denna upplevelse, är det dock viktigt att ha en försäkring som ger omfattande skydd och sinnesro. Svedea, en ledande försäkringsgivare i Sverige, förstår detta behov och erbjuder en specialanpassad snöskoterförsäkring som är utformad för att möta de specifika kraven från snöskoteråkare.

Svedea snöskoterförsäkring: kydd för dina vinteräventyr

Svedeas snöskoterförsäkring erbjuder ett brett spektrum av skydd för att säkerställa att du kan fokusera på glädjen i ditt snöskoteräventyr utan oro. Med Svedea kan du vara säker på att få en försäkring som är anpassad efter dina behov, oavsett om du är en erfaren åkare eller nybörjare.

Fördelar med Svedea snöskoterförsäkring:

 • Omfattande skydd: Försäkringen täcker allt från skador på din snöskoter till ansvarsskydd och rättsskydd, vilket skyddar dig mot eventuella krav från tredje part.
 • Flexibla försäkringsalternativ: Välj den försäkringsnivå som passar dig bäst, med möjlighet att lägga till tilläggsskydd för ännu större trygghet.
 • Stöldskydd: Skydda din snöskoter mot stöld med Svedeas omfattande stöldskydd.
 • Självriskreducering: Möjligheten att minska din självrisk, vilket kan vara en ekonomisk fördel vid en eventuell skada.
 • Specialiserad support: Dra nytta av Svedeas expertis inom snöskoterförsäkring för att få snabb och effektiv hjälp när du behöver det.

Släpvagnsförsäkring

Att äga en släpvagn innebär en utökad frihet att transportera allt från husgeråd och byggmaterial till båtar och fritidsfordon. Men med denna frihet följer också ett ansvar att skydda din investering mot oväntade händelser. Svedea, en ledande svensk försäkringsgivare, erbjuder en släpvagnsförsäkring som är skräddarsydd för att ge omfattande skydd och sinnesro för släpvagnsägare.

Svedea släpvagnsförsäkring: omfattande skydd för din släpvagn

Svedea förstår att din släpvagn är en viktig del av ditt liv, vare sig du använder den i professionellt syfte eller för fritidsaktiviteter. Därför erbjuder de en släpvagnsförsäkring som ger ett brett skydd mot både skador och stöld, säkerställande att du kan använda din släpvagn med förtroende i alla situationer.

Fördelar med Svedea släpvagnsförsäkring:

 • Omfattande skydd: Försäkringen täcker skador på din släpvagn orsakade av olyckor, brand, stöld samt skadegörelse, vilket ger dig ett heltäckande skydd.
 • Ansvarsskydd: Skyddar dig om din släpvagn orsakar skada på annan person eller egendom.
 • Rättsskydd: Inkluderar stöd för juridiska kostnader om du behöver försvara dina rättigheter i samband med din släpvagn.
 • Flexibla försäkringsalternativ: Möjlighet att anpassa din försäkring med olika tillägg för att matcha dina specifika behov och krav.
 • Snabb och effektiv skadehantering: Svedeas engagemang för service innebär att du kan räkna med snabb och effektiv hjälp när du behöver göra en skadeanmälan.

Vattenskoterförsäkring

I takt med att vattenskotern blir alltmer populär som ett spännande och roligt sätt att utforska vattnet, ökar också behovet av en pålitlig försäkring som skyddar denna värdefulla tillgång. Svedea, en framstående försäkringsgivare i Sverige, erbjuder en vattenskoterförsäkring som är särskilt utformad för att möta behoven hos vattenskoterägare. Med en fokus på omfattande skydd och anpassningsbara alternativ, garanterar Svedea att du kan njuta av dina äventyr på vattnet med fullständig sinnesro.

Svedea vattenskoterförsäkring: skydd för dina äventyr på vattnet

Svedea förstår passionen och glädjen som kommer med att äga och köra en vattenskoter. Därför har de utvecklat en vattenskoterförsäkring som erbjuder ett brett skydd, från skador på själva vattenskotern till personskador och ansvarsskydd. Med Svedea kan du vara trygg i vetskapen att din försäkring är anpassad för att skydda dig och din vattenskoter under alla dina äventyr.

Fördelar med Svedea vattenskoterförsäkring:

 • Omfattande skydd: Försäkringen inkluderar skydd mot skador på vattenskotern, olyckor, stöld, samt ansvarsskydd och rättsskydd.
 • Anpassningsbara alternativ: Välj mellan olika täckningsnivåer och tilläggstjänster för att skapa en försäkring som exakt matchar dina behov och önskemål.
 • Konkurrenskraftiga priser: Svedea erbjuder konkurrenskraftiga priser på vattenskoterförsäkring, vilket garanterar att du får ett utmärkt värde för ditt skydd.
 • Snabb och effektiv skadehantering: Svedeas engagemang för utmärkt kundservice innebär att du kan räkna med snabb och effektiv hjälp när du behöver göra en skadeanmälan.
 • Expertis och rådgivning: Dra nytta av Svedeas expertis inom vattenskoterförsäkring för att få bästa möjliga rådgivning och stöd.

Kontakta oss!

Känner du dig osäker hur du ska göra och behöver hjälp kring din försäkring, tveka inte att kontakta oss! Vi är här för att hjälpa dig! Klicka här så hittar du info hur du kommer i kontakt med oss på bästa sätt.

Senaste artiklar & guider

GuideTa hand om din mc i sommar

Läs guide
GuideHitta en cykelhållare från Thule, som passar dina behovLäs guide
ArtikelLäs vår artikel om cykelpendling och få tips på bra produkterLäs artikel
ArtikelLäs om hur du bäst navigerar terrängen med hjälp av Garmin Läs artikel

Få vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Biketown behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Biketowns integritetspolicy.

 • Räntefri delbetalning upp till 12 månader
 • Fordon & cyklar - Monterat och klart
 • Snabba leveranser
 • Bra 4.0 av 5
© 2024 Biketown Sverige AB. Alla rättigheter förbehållna.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Favoriter(0 artiklar)

Du har ännu inga favoriter