Logotyp
Wirelås plug-in till Axa ringlås 150cm
Wirelås plug-in till Axa ringlås 150cm


Andra som köpte Wirelås plug-in till Axa ringlås 150cm har även tittat på...

AXA
Kättinglås plug-in till Axa ringlås 140cm
Axa 1400mm med hållare för solid ringlås
199 kr
-23%
Giro
Revel MIPS
Tuff och lätt Inmold hjälm, utrustad med MIPS för ökad säkerhet. 22 ventilationshål gör den sval och ett bra storleksanpassningssystem bidrar till att den sitter perfekt.
695 kr
Monark
Katarina 7vxl
När terrängen är kuperad eller vinden blåser i byar, då kan det vara skönt att ha några växlar till. Katarina är en sjuväxlad variant av systermodellen Karin. Det är hundra år sedan sedan förlagan skapades och därefter har vi förfinat och anpassat detaljer utefter rådande trender. Hela tiden med tanken att bevara det klassiska i detta original. Nuförtiden tillverkas ramen i aluminium och komponenterna har fått en ordentlig ansiktslyftning. Däcken rullar bättre, sadeln är skönare, handtagen ergonomiskt utformade och bromsarna har blivit enklare och effektivare. Katarina finns i svart eller vitt och är standardutrustad med rejäla skärmar i plåt, pakethållare, cykelkorg, lås, stöd, ringklocka reflexer och belysning. Det här är en cykel som är redo för en tur så fort du är det.
6 599 kr
AXA
Ringlås Solid Plus
Axa Ringlås, med hål för extra wire godkänt av ssf.
299 kr
Abus
Låskabel för Pro Shield 5850 100cm
Vajer som du kombinerar med ABUS ramlås, 100cm långt. Med Pro Shield låser du enkelt fast cykeln vid något fast föremål.
229 kr
Shimano
Wetlube 100 ml, flaska
Funktion: minimerar friktion och missljud.
79 kr
AIM - cykeltillbehör
AIM Backspegel
Backspegel med fäste för styre.
189 kr
Stäng