Logotyp
Tröja Select LTD SS
Tröja Select LTD SS


Andra som köpte Tröja Select LTD SS har även tittat på...

-38%
Bell
Hjälm Bell Stratus MIPS
Stratus är designad med samma principer som topphjälmen Zephyr, nya Stratus kombinerar lätt vikt med avancerad komfort. Formen är anpassad för både MTB och landsväg, ventilerad för långa klättringar men fortfarande snabb och aerodynamisk. Det nya Float Fit-systemet erbjuder komfort och trygghet med en strömlinjeformad passform och en ratt som enkelt kan justeras med en hand. Overbrow Ventilation systemet för in sval luft genom framsidan och trycker den genom luftkanaler på insidan av hjälmen för att minska värmen. Utrustad med MIPS för ökad säkerhet. Vikt 275 gram.
995 kr
-50%
Pearl Izumi
Tröja Select Pursuit
349 kr
-46%
Pearl Izumi
Tröja P.R.O. Pursuit Wind SS
Kortärmadtröja med vindtät front, perfekt plagg för vårt nordiska klimat.
595 kr
-30%
Pearl Izumi
Tröja Pearl Izumi Select Pursuit SS
SELECT Pursuit tröjan kombinerar ett klassiskt utseende med högteknologiskt inflytande från vår P.R.O. linje. Med en anatomisk, racing-passform, aggressiv styling och en modifierad Speed Sleeve-konstruktion, kommer du att känna hastigheten i denna tävlings-färdiga tröjan.
489 kr
-55%
Pearl Izumi
Tröja Elite kortärm
495 kr
-30%
Bianchi
Cykeltröja Bianchi Sport Line
Skön tröja med Bianchi design, tre fickor bak.
454 kr
-43%
Giro
Hjälm Sonnet MIPS
En av dom absolut bästa allround hjälmarna, passar lika bra för racer som för mtb. Ventilerad med 25 ventilationshål och invändiga kanaler. Härlig passform och bra justering. Uttag för hästsvans. Utrustad med MIPS.
795 kr
-25%
Shimano
Skor ME300 Enduro
Snygg och skön herrsko från Shimano.
749 kr
-50%
Pearl Izumi
Tröja Elite Escape
449 kr
Stäng