Logotyp
Flaskställ & Flaska Elite Junior 350ml röd
Flaskställ & Flaska Elite Junior 350ml röd


Andra som köpte Flaskställ & Flaska Elite Junior 350ml röd har även tittat på...

-15%
Cube
Cube Reaction Pro
Cube Reaction Pro, en MTB med bra utrustningsnivå till ett mycket bra pris. Passar perfekt för Cykelvasan och andra långlopp. Utrustad med Shimano XT komponenter och RockShox framdämpare med remote lockout.
10 995 kr
Lazer Compact
Lazer Compakt är hjälmen som ger komfort, säkerhet och stil till ett attraktivt och billigt pris.
399 kr
-26%
Bell
Hjälm Draft MIPS
595 kr
Shimano
Pedal PD-M520L SPD
Klassisk SPD-tillförlitlighet och -funktionalitet, perfekt för MTB- och landsvägscyklister.
299 kr
-16%
Cube
Cube Acid
En perfekt Mountainbike hardtail, med en aluminium med snälla vinklar så att du får en skön åkställning. Dessutom utrustad med RockShox framdämpare och Shimano Deore XT/SLX 2x11 växlar. En toppen cykel för alla långlopp, typ Cykelvasan.
9 995 kr
Cannondale
Nylon Speed C Cage
Cannondale flaskställ!
129 kr
-14%
Cube
Cube Reaction C:62 Pro
En CUBE cykel med Pro namnet är en seriös cykel. Reaction C:62 Pro med vår helt nya carbonram, byggd för att vara lättare, styvare och mer lyhörd än någonsin. Dessutom utrustad med några av de bästa komponenterna. RockShox Judy Gold lättjusterbar, med bra komfort och kontroll. Kraftfulla Shimano hydrauliska skivbromsar innebär att du alltid har kontroll över din hastighet, oavsett hur brant, snabbt eller tekniskt du kör. Och fulländad med SRAM 1x12 Eagle-drivlina, lätt och effektiv.
16 995 kr
-12%
Cube
Cube Reaction C:62
Cube Reaction C:62 representerar CUBEs egen Formel 1-klass av mountainbikes. Den är lätt, styv, lyhörd och bygd endast för ett ändamål, att gå så fort som möjligt. För det ändamålet gav vi den en komplett makeover för 2018. Med våra snabba 29 tums hjul på vår nya Reaction ram, med C:62 kolfiber, snabb och ännu mer responsiv än tidigare. Nej, vi trodde inte det var möjligt heller, men försök säga det till Cubes perfektionistiska designteam. Med en smidig luftfjädrad gaffel, hjul som byggs in-house på CUBE och pålitliga Shimano SLX och XT 2x11 drivpaket, saknas endast en komponent från Reaction: Du.
14 995 kr
-23%
Merida
Merida Big Nine 600
9 995 kr
Stäng