Logotyp
Startsida / Varumärken / PRO

PRO cykeltillbehör online - Låga priser - Biketown.se

PRO
PRO

PRO utvecklar viktiga cykelkomponenter som styren, stammar och sadlar för både på vägen och utanför. Utöver detta utvecklar PRO högkvalitativa tillbehör som datorer, pumpar, sadelväskor och mycket mer.

PRO anställer de bästa människorna i världen för att skapa de bästa produkterna i världen. Deras unika designprocess genom samarbete kombinerar expertisen hos professionella cyklister och ingenjörexperter för att ta fram komponenter i toppklass som ger tävlingsvinnare det de behöver för att fortsätta vinna. Alla discipliner, från landsvägsracing till mountainbike, har sina egna krav. PRO arbetar med de bästa cyklisterna för att ta fram dessa krav innan de tillämpar sin oöverträffade ingenjörskonst och tillverkningsteknik för att uppfylla dem. Cyklisterna får sedan ta hand om prototyperna för att testa och ge synpunkter. Inget går till produktion förrän både ingenjörerna och cyklisterna är nöjda.

1 2 3 4 5 6 Nästa » 175 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
PRO
Stealth
Marknadens hetaste sadel!
995 kr


PRO
Sadel Tharsis 9,8
En sadel som är utformad för trail cykling. Smidig och förstärkt sadel som är en bra investering för bättre röreslse på cykeln.
765 kr
PRO
Stealth Carbon
Marknadens hetaste sadel!
1 395 kr
-55%
PRO
Sadel Vulture
Fin sadel för XC/Enduro. Förstärkt botten för att klara påfrestningarna.
495 kr
-55%
PRO
Sadel Turnix
Fin sadel för landsväg/XC med titan räls. Utvecklad tillsammans med Team Sunweb.
495 kr


1 2 3 4 5 6 Nästa »

Stäng