Stäng
Logotyp
Startsida / Varumärken / SP Connect

SP Connect

7 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Telefonfäste SP Connect Adapter Kit
Telefonfäste från SP Connect för att fästa telefonen på olika SP Connecthållare. Kitet innehåller förljande: 3 MicroRail Adhesive Mounts, 1 MicroRail adapter, 1 MicroRail 2-Way adapter, 1 MicroRail Link Landscape, 1 MicroRail Link Portrait
149 kr
Telefonfäste SP Connect Universal
Telefonfäste till din telefon som enkelt klistras på telefonen för att sedan kunna fästas på olika SP Connect telefonhållare. Smidigt och tunt fäste som ger många möjligheter till att ha med sig mobilen på ett enkelt sätt under cykelturen.
189 kr
Telefonhållare SP Connect Clamp Mount
Smart telefonhållare från SP Connect som man enkelt sätter på cykeln då den har en universalklamma som passar alla tjocklekar på styren. Används tillsammans med SP Connect telefonfäste
189 kr
Telefonhållare SP Connect Micro Bike Mount
Telefonhållare för SP Connect fästen. Monteras på styrstam eller styre som har en diameter mellan 22-32mm. Telefonen kan vridas så den kan vara både vertikal och horisontiel. Monteras utan verktyg.
189 kr

Telefonhållare SP Connect Smartphone Bundle
SP Connect Smartphone Bundle är ett super smidigt sätt att ta med sig mobilen på cykelturen. Man fäster bara det smidiga fästet på mobilen och sedan är det bara att klicka i någon av de medföljande fästena.
329 kr
Telefonhållare SP Connect Universal Mount
Universalhållare för mobiltelefon för alla SP Connect fästen. Placeras på vafritt ställe på cykeln och kan även justera telefonens position.
289 kr
Telefonhållarfäste SP Connect Top Cap Mount
SP Connect telefonhållfäste för att sätta som top cap på styrstammen. Byt enkelt ut din befintliga topcap mot denna. För att fästa din mobiltelefon krävs ett Sp Connect fäste.
99 kr