Stäng
Logotyp
Startsida / Varumärken / DBS

DBS - Bäst på elcyklar - Biketown.se

DBS
DBS

DBS är en välkänd norsk cykel, DBS startade sin produktion 1932 i Sandnes. DBS cyklarna kännetecknas av hög kvalité anpassade för tuffa nordiska förhållanden. Säkerhet har alltid stått i fokus när man tillverkar DBS cyklarna, så DBS är verkligen en trygg cykel att äga. På senare år har man satsat hårt på elcyklar, med samma motto att bara använda de bästa komponenterna på sin cyklar. Man hittar flera DBS cyklar utrustade med Shimano Steps motor, som borgar för hög kvalité och många bekymmersfria mil.

2 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-32%
DBS
DBS Elon Steps, 2019
DBS Elon Steps är en klassisk elcykel med lågt insteg för att enkelt kliva upp på cykeln. Utrustad med Shimano Steps elmotor, Shimano Nexus 7 växel nav och Shimano hydrauliska skivbromsar. Komfortabel upprätt sittställning. Storlek 51 passar bra för en längd på 165-180cm. Utrustad med belysning, godkänt lås, pakethållare. Shimano Steps elmotorer ger perfekt känsla och lång räckvidd.
19 995 kr
-33%
DBS
DBS Metropolis Steps Herr 10 växlar, 2019
DBS Metropolis Steps är en snabb och smidig hybrid elcykel. Stötdämpare fram med lockout och Shimano Steps E6100 motor som är centermonterad. Shimano batteri på 504Wh som ger en räckvidd på upp till 125 km i Eco läge. En cykel för seriös pendling till jobb och skola, med lång räckvidd. Lätt aluminium ram med Shimano SLX 10 växlar. Utrustad med Shimano hydrauliska skivbromsar, justerbar styrstam, belysning och godkänt lås.
19 995 kr