Stäng
Logotyp
Startsida / Varumärken / Basil

Basil cykelväskor & cykeltillbehör

Basil
Basil

Basil cykelväskor är snygga och praktiska cykelväskor, för alla typer av cyklar. Biketown har ett stort sortiment av Basil cykelväskor. Basil utvecklar hela tiden nya och smarta cykelväskor som gör transporten av packning lättare när du cyklar. Köp Basil cykelväskor hos Biketown, snabba leveranser.

16 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-15%
Basil
Cykelkorg Basil Detroit Fram/Bak
Basil cykelkorg Detroit i flätad Rotting. Klassisk cykelkorg som passar för montering både på styre och pakethållare, lätt att anpassa. Storlek 39x27x22 cm.
361 kr
-15%
Basil
Cykelkorg Basil Dublin Wicker Nature
Basil Wicker cykelkorg i flätad Rotting. Snygg och klassisk cykelkorg som passar de flesta cyklar. Lätt att montera på och av. Storlek 49x31x24 cm.
441 kr
-15%
Basil
Cykelkorg Basil Fram Med Styrstamshållare
En rejäl cykelkorg från Basil med fäste för styrstammen.
233 kr
-15%
Basil
Cykelväska Basil Go 16L
Basil Go cykelväska som rymmer 16 liter. En smidig och enkel cykelväska som du lätt fäster på pakethållaren. Vattenavvisande material utrustad med reflexer.
466 kr

-15%
Basil
Cykelväska Basil Mara dubbel 35L
Basil Mara dubbel cykelväska. Stor och rymlig cykelväska som sätts på pakethållaren. Alla Basil cykelväskor är av högsta kvalité och är perfekt anpassade för cykling. Rymmer 35 liter och är tillverkad av vattenavisande Polyester.
271 kr
-15%
Basil
Cykelväska Basil Mara dubbel 52L
Basil Mara dubbel cykelväska som rymmer 52 liter totalt. Med den här väskan får du med dig allt du behöver, vattenavvisande material, utrustad med reflexer. Enkel montering på pakethållaren.
594 kr
-15%
Basil
Cykelväska Basil Noir Axelväska 17L
Basil Noir kombinerad cykelväska och axelväska som rymmer 17 liter. Vattentät väska med många användningsområden, monteras lätt på pakethållaren men fungerar lika bra som vanlig väska eller axelväska. Snygg design med läder detaljer, utrustad med reflexer.
650 kr
-15%
Basil
Cykelväska Basil Shopper XL 20L
Basil Shopper XL cykelväska som rymmer 20 liter. Stor och praktisk cykelväska för montering på pakethållaren, tillverkad av slitstarkt vattenavvisande material. Utrustad med reflexer.
446 kr

-15%
Basil
Cykelväska Basil Tour dubbel 40L
Basil Tour dubbel cykelväska för pakethållare. Stabil och kraftig cykelväska i vattenavvisande material som rymmer 40 liter totalt. Lätt att montera utrustad med reflexer.
463 kr
-15%
Basil
Cykelväska Basil Urban Dry dubbel 50L
Basil Urban Dry dubbel cykelväska som rymmer 50 liter totalt. Vattentäta cykelväskor i högsta kvalité, perfekta in i minsta detalj. Passar all typer av pakethållare, utrustad med reflexer och fäste för baklampa.
789 kr
-15%
Basil
Cykelväska Basil Urban Fold 25L
Basil Urban Fold cykelväska för montering på pakethållaren men passar även bra som vanlig väska eller axelväska. Tillverkad av slitstarkt vattenavvisande material. Enkel att montera och utrustad med reflexer. Rymmer 25 liter.
806 kr
-15%
Basil
Cykelväska Basil Wanderlust Carry All 18L
Basil Wanderlust Carry All cykelväska. En snygg cykelväska som lätt monteras på pakethållaren. Tillverkad i vattenavvisande material utrustad med reflexer. Rymmer 18 liter.
509 kr

-15%
Basil
Cykelväska Basil Wanderlust dubbelväska 35L
Basil Wanderlust dubbel cykelväska som rymmer 35 liter totalt. En snygg, praktisk och slitstark cykelväska som passar de flesta pakethållare. Vattenavvisande material, utrustad med reflexer.
509 kr
-15%
Basil
Frampakethållare Basil
Basil frampakethållare, enkel att montera på de flesta cyklar. Kommer med monteringskit, passar styren från 21 till 31,8 mm. Stabil pakethållare som är dimensionerad för max belastning på 10 kg, utrustad med fäste för belysning. Passar perfekt med Basil väskor, vikt 2 kg.
364 kr
-15%
Basil
Sadelöverdrag Basil Go
Basil Go sadelöverdrag. Vattentätt som skyddar dig och din sadel. Passar de flesta sadlar.
84 kr
-15%
Basil
Sadelöverdrag Basil Wanderlust
Basil Wanderlust sadelöverdrag, snyggt vattentätt sadelöverdrag. Pimpar din cykel samtidigt som du håller dig torr i blött väder.
143 kr