Logotyp

Träna med BikeTown & Toppfysik

Föreläsning: MTB-träning

Föreläsning med Fredrik Ericsson på Biketown i Falun onsdagen 12 april kl 19, där han under ungefär en timme kommer att gå igenom saker som:

  • vad man bör tänka på när man tränar MTB
  • vanliga typer av träningspass med MTB och vad de gör med kroppen
  • hur man kan förändra sin träning under säsongen för att vara i bästa form när man verkligen vill det

Föreläsningen är gratis för de som är anmälda till någon av våra träningsserier eller vårt MTB-läger den 1-4 juni tillsammans med Alexandra Engen och Emil Lindgren. Vill man komma och lyssna men inte delta i något av detta kostar det 295kr.

Fredrik har själv vunnit MTB-lopp som CykelVasan och Birkebeinerrittet, han var förbundskapten för MTB-landslaget 2010-2012 och hans adepter har genom åren tagit SM, EM, VM och OS-guld i mountainbike.

Anmäl dig här: https://www.toppfysik.nu/trningspass/2017/4/12/frelsning-mtb-trning

Träningsgrupper

Även 2017 kommer vi att hålla i våra MTB-pass runt omkring i Faluterrängen. Den stora nyheten i år är att de kommer att vara uppdelade på tre olika träningsserier med tre lite olika inriktningar som vi tror passar årstiden (se nedan). Fem pass på våren för att komma igång på våren (19 april till 17 maj), tio pass under sommaren med CykelVasan i siktet (31 maj till 9 augusti) och fem härliga MTB-äventyr på hösten (2-30 september). Det här gör även att någon kan välja att vara med på den typen av pass och den tid på året som passar bäst, men du kan så klart även vara med på alla tre (paketpris 1995kr). Vi kommer även att variera var passen utgår från under resans gång, de flesta pass samlas vi på Vasaloppscenter Lugnet, men övriga pass samlas vi antingen på Biketown i Britsarvet eller Roxnäs.

Alla som anmäler sig till någon av våra träningsserier får delta gratis (värde 295kr) vid en mekkurs på Biketown måndagen den 19 juni. Dessutom en rabattcheck på 20% hos Biketown som kan utnyttjas vid ett tillfälle samt 10% rabatt under resten av året. OBS! Gäller ej redan rabatterade varor

Alla som anmäler sig till någon av våra träningsserier får delta gratis (värde 295kr) vid en mekkurs på Biketown måndagen den 19 juni.

Dessutom en rabattcheck på 20% hos Biketown som kan utnyttjas vid ett tillfälle samt 10% rabatt under resten av året.
OBS! Gäller ej redan rabatterade varor

Anmäl dig här: https://www.toppfysik.nu/trningsgrupper/

Stäng