Logotyp

Träna med BikeTown & Toppfysik

DEN 17 JANUARI 2018 HAR TOPPFYSIK UPPSTART FÖR SINA TRÄNINGSGRUPPER I SAMBAND MED ATT BIKETOWN ARRANGERAR EN MEKKURS OCH INFORMATION OM BIKEFITTING. LÄS MER OCH ANMÄLAN TILL MEKKURS

Även 2018 kommer vi att hålla i gruppträningar på MTB i Falun. Under sommaren blir det två gruppträningsserier på mountainbike med tolv pass vardera. En för nybörjare i lugnt tempo och en fortsättningskurs för vana cyklister som gillar högre tempo. Till hösten återkommer våra fem uppskattade höstpass, där vi siktar på de finaste stigarna, och naturligtvis stannar för kokkaffe.

CYKELVASAPASS

Nybörjare och lugnt tempo

Gruppträningar för nybörjare och de som kör Vasan på mer än 4 timmar eller känner sig osäker i terrängen.

För att kunna hålla den ledartäthet som är bra för nybörjare har vi satt max antal deltagare till 20st.

Träningen sker på tisdagar kl 18-20 från 15 maj till 7 augusti och vi samlas antingen på Lugnet (OBS! Spåravgift tillkommer)eller Biketowns butiker i Roxnäs och Britsarvet.

1295 kr

Fortsättning och högre tempo

Gruppträningar för cyklister som kör Vasan under 4 timmar och är vana att cykla i teknisk terräng med rötter och stenar.

Träningen sker på onsdagar kl 18-20 från 16 maj till 8 augusti och vi samlas antingen på Lugnet (OBS! Spåravgift tillkommer)eller Biketowns butiker i Roxnäs och Britsarvet. Max 30 deltagare.

1095 kr

 

HÖSTPASS

Under fem höstlördagar ger vi oss ut på längre pass (3-4h) i Faluterrängen för att cykla på några av traktens finaste stigar men självklart även ta oss tid att stanna och fika ute i det fria.

Samling kl 09 på lördagar från 1 till 29 september antingen på Lugnet eller Biketowns butiker i Roxnäs och Britsarvet. Max 30 deltagare uppdelade i två fartgrupper.

695 kr

 

Vi kommer att variera var passen utgår från under resans gång, de flesta pass samlas vi på Vasaloppscenter Lugnet (OBS! Spåravgift kan tillkomma), men övriga pass samlas vi antingen på Biketown i Britsarvet eller Roxnäs.

Läs mer om våra anmälningsvillkor när du anmäler dig till våra träningsgrupper.

Alla som anmäler sig till någon av våra träningsgrupper får:

  • Delta gratis (värde 295kr) vid en mekkurs på Biketown
  • En rabattcheck på 20% hos Biketown som kan utnyttjas vid ett tillfälle
  • 10% rabatt under hela perioden träningsgruppen pågår
  • 50 % på en bikefit med Dynamic lab (ord pris 1995kr)
  • Test av democykel (e-bike eller heldämpad)

OBS! Rabatterna gäller ej redan rabatterade varor eller motorfordon.

 

Anmälan till träningspassen KLICKA HÄR

Stäng