Logotyp
Startsida / Skridskor

Skridskor

9 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-46%
Isvidda Flex BC med bindning

Isvidda långfärdsskridskor komplett med Rotefella bindning, NNN BC. En mångsidig och prisvärd skridsko redo för turer på frusna sjöar. Skenan är av härdat rostfrittstål, färdigslipade från fabrik.

859 kr
-28%
Isvidda Trekking

Isvidda är en mycket bra skridsko för nybörjare, för åkning med fast häl. Skridskons universalbindning gör det möjligt för dig att använda dina vandringskängor eller ett par stabila vinterkängor istället för pjäxor. Bindningen är stabil och ger både kontroll och flexibilitet, egenskaper som du kommer att uppskatta när du glider fram över isarna. Du kan justera bindningens placering i längdled på skridskon. Justeringen är steglös och du kan därmed få en perfekt inställning efter dina behov.

649 kr
-68%
Stavar Ice Hunter
259 kr
-45%
Isdubb Zandstra
99 kr

-48%
Knäskydd
129 kr
-39%
Dubbelispik Zandstra
549 kr
-41%
Alpina BC 1550 EVE
Turpjäxor med förstärkning i hälpartiet och NNN BC-yttersula ger ökad vridstyvhet och stabilitet. Innersko med Thinsulate-foder och förstärkt tåbox för ökad komfort och slitstyrka.
829 kr
-41%
Alpina BC 1550
Turpjäxor med förstärkning i hälpartiet och NNN BC-yttersula för ökad vridstyvhet och stabilitet. Innersko med Thinsulate-foder och förstärkt tåbox för ökad komfort och slitstyrka.
829 kr

-45%
BC Manuell Rottefella bindning
Rottefella NNN BC är det vanligaste systemet på frihälsskridskor för turåkning och motion. Försedd med en 56 mm bred platta, det medför maximal stabiliet och skidskokontroll. Lätt att sätta på och kliva ur.
410 kr


Stäng