Logotyp
Startsida / Konfektion / Hjälmar / Racer/MTB

Racer/MTB

1 2 Nästa » 36 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-6%
Bell
Stratus MIPS
Stratus är designad med samma principer som topphjälmen Zephyr, nya Stratus kombinerar lätt vikt med avancerad komfort. Formen är anpassad för både MTB och landsväg, ventilerad för långa klättringar men fortfarande snabb och aerodynamisk. Det nya Float Fit-systemet erbjuder komfort och trygghet med en strömlinjeformad passform och en ratt som enkelt kan justeras med en hand. Overbrow Ventilation systemet för in sval luft genom framsidan och trycker den genom luftkanaler på insidan av hjälmen för att minska värmen. Utrustad med MIPS för ökad säkerhet. Vikt 275 gram.
1 499 kr
-21%
Lazer One+ MIPS
Snygg och väldigt skön skatehjälm från Lazer! Utrustad med MIPS.
595 kr
-43%
Giro
Hjälm Savant MIPS
795 kr
-33%
Giro
Hjälm Synthe MIPS
1 995 kr

-43%
Giro
Hjälm Sonnet MIPS
En av dom absolut bästa allround hjälmarna, passar lika bra för racer som för mtb. Ventilerad med 25 ventilationshål och invändiga kanaler. Härlig passform och bra justering. Uttag för hästsvans. Utrustad med MIPS.
795 kr
-21%
Lazer One+ MIPS
Snygg och väldigt skön skatehjälm från Lazer! Utrustad med MIPS.
595 kr
-50%
Bell
Hjälm Gage MIPS
895 kr
-21%
Lazer Cyclone MIPS
Lazer Cyclone med Mips är en perfekt hjälm för dig som vill ha en säker och snygg hjälm vid cykelpendling. Utrustad med skärm för att ta bort solljus och insekter.
595 kr

-17%
Lazer Z1 MIPS
Proffsen val!
1 995 kr
-17%
Lazer Tonic MIPS
Perfekt pendlarhjälm!
745 kr
-17%
Lazer Z1 MIPS
Proffsens val!
1 995 kr
-41%
Giro
Hjälm Foray MIPS
649 kr

-41%
Giro
Hjälm Foray MIPS
649 kr
-21%
Lazer Next+ MIPS
Snygg och retro hårdskalshjälm med Mips. Passar både i skateparken eller till jobbet på cykeln.
595 kr
-24%
Lazer Victor
Utvecklad tillsammans med de snabbaste cyklisterna i Världen. Hjälmen som är gjord för tempocykling och för dig som inte sitter helt stilla med huvudet, då bakre delen är formad på ett sätt som släpper luftvirvlarna lättare.
2 495 kr

-40%
Giro
Hjälm Savant
659 kr
-17%
Lazer Tonic MIPS
Perfekt pendlarhjälm!
745 kr
-16%
Lazer Roller MIPS
Samma hjälm som Lazer Tonic, fast med skärm. En bra hjälm för MTB cykling eller pendling.
795 kr

Bell
Traverse MIPS
Perfekt för pendlarcykling!
699 kr
-21%
Lazer One+
Snygg och väldigt skön skatehjälm från Lazer!
395 kr

Bell
Hjälm Bell Stratus MIPS
Stratus kombineras med samma kärndesignsprinciper som Z20 på programplanen, och kombinerar lättviktseffektivitet med avancerad komfortteknik. Formen var raffinerad för allround cykling - ventilerad för långa turer men fortfarande snabb för platta vägarna - och det integrerade Float Fit-systemet erbjuder komfort och trygghet med en strömlinjeformad passform och en storskalad ratt som enkelt kan justeras med en hand. Overbrow Ventilation-systemet drar sval luft in genom framsidan och trycker den genom en luftkanalmatris för att minska överhettningen. Och tack vare de justerbara No-Twist Tri-Glides, håller remmarna sig platt och ordentligt placerade oavsett hur hårt du cyklar. Denna modell innehåller även MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) för ökat skydd vid vissa typer av påverkan.
1 599 kr
-41%
Giro
Hjälm Foray MIPS
649 kr


1 2 Nästa »

Stäng