Stäng
Logotyp
Startsida / Cykeldelar

Cykeldelar

Biketown säljer alla typer av cykelkomponenter både ur butik och online. Vill du beställa cykeldelar online har du kommit rätt vi har bra priser och snabba leveranser. Vi har ett stort sortiment reservdelar cykel från alla de stora varumärkena så som Shimano, SRAM med flera. Om du vill köpa nav, pedaler, vevpartier, styrlager, vevlager, cykelväxlar eller bara en vajer till cykeln, har du kommit rätt. Genom att beställa cykeldelar online eller reservdelar till din cykel kan du snabbt fixa den så att den blir körduglig igen. Vi har reservdelar och komponenter till alla stora cykelmärken så som Crescent, Bianchi, Cannondale, Cube, Trek, Specialized, Scott, Monark, EcoRide med flera.

Dina val:
2 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Cykeldäck Maxxis Ardent Skinwall 29x2.40
Maxxis Ardent är ett rejält dobbat däck för trail/enduro. Ger riktigt bra grepp i svårt underlag. Beige sida och Tubeless ready.
599 kr
Cykeldäck Maxxis Ikon 27,5x2.20
Maxxis Ikon är ett däck för i stort sett alla tillfällen. Ett högvolymsdäck som ger dig perfekta förutsättningar på hårda, snabba banor men även bra fäste på lite lösare underlag. Tubeless ready och bruna däcksidor.
499 kr