Stäng
Logotyp
Sadel Specialized Power Comp
Sadel Specialized Power Comp


Andra som tittade Sadel Specialized Power Comp har även tittat på...

Specialized
Sadel Specialized Power Expert
Specialized Power Expert sadeln är en av Världens mest sålda sadlar. Utvecklad i lab med data från tusentals cyklister har man tagit fram denna sadel som ger ett bra blodflöde på sittdelarna för att motverka domningar.
1 499 kr
-19%
Pro
Sadel PRO Stealth
Marknadens hetaste sadel!
1 092 kr
-20%
Shimano
Pedaler Shimano 105 PD-R7000
Världens kanske mest omtyckta landsvägspedal, i uppdaterad form. Lättare, mer aerodynamisk och tunnare än sin föregångare PD-R5800. Mycket pedal för pengarna, precis som resten av Shimano 105 komponenterna. Pedalkropp i carbon med fina lager för mindre friktion. Levereras med pedalkloss SM-SH11.
999 kr
Specialized
Sadel Specialized Power Arc Expert

Specialized Power Arc Expert är i grunden som den populära Power sadeln, fast med rundare sidor. Det lämpar sig för cyklister som sitter i en aggressiv sittställning, ofta i bocken för att ge maximalt stöd.

1 499 kr
Specialized
Sadel Specialized Power Comp MIMIC

Specialized Power Comp MIMIC är helt framtagen för kvinnor. Med den patenterade MIMIC teknologin minskar man trycket och låter blodflödet vara intakt. Baserad på den populära Power sadelns form.

999 kr
Specialized
Sadel Specialized Power Pro Elaston

Specialized Power sadeln är en av Världens mest sålda sadlar. Utvecklad i lab med data från tusentals cyklister har man tagit fram denna sadel som ger ett bra blodflöde på sittdelarna för att motverka domningar. Denna modell är superlätt och har en helt unik Elaston stoppning vilket ger extremt bra komfort och låg vikt.

2 699 kr
Specialized
Sadel Specialized Romin Evo Comp Gel
Specialized Romin Evo Comp Gel ger dig möjlighet att sitta aerodynamiskt men fortfarande med hög komfort. Populär sadel bland tävlingscyklister som vill ha hög komfort.
999 kr
Specialized
Sadel Specialized Sitero Expert Gel
Specialized Sitero Expert Gel är utvecklad för en så aero position som möjligt. Lämpar sig framförallt för tempo och triathlon cyklar. tackvare all data Specialized samlar in så har dom lyckats tagit fram denna sadel som gör det möjligt att sitta långt fram men fortfarande behålla blodflödet på tryckpunkterna, vilket ger möjlighet att sitta väldigt aero.
1 699 kr
-19%
Pro
Sadel PRO Stealth
Marknadens hetaste sadel!
1 092 kr
-19%
Pro
Sadel PRO Stealth LTD
Pro Stealth är en sadeln framtagen för snabb landsvägscykling och en mer aggressiv position. Väldigt omtyckt sadel som används av många cyklister runt om i Världen. Nu i LTD version med kromade detaljer för ännu snyggare cykel.
1 173 kr
-19%
Pro
Sadel PRO Turnix AF Carbon
Storsäljare som löser de flesta problemen! Utrustad med carbonrails.En sadel som är utvecklad för att ge minsta möjliga tryck mot sittdelarna. Anatomisk utskärning för mindre tryck och extra vaddering. Hos Biketown får ni testa en PRO sadel i 30 dagar, är ni inte nöjda får ni lämna tillbaka sadeln.
1 457 kr
-10%
Garmin
Cykeldator Garmin Edge 530
Garmin Edge 530 tar din träning till en ny nivå. Funktioner som navigation, prestationsdynamik, spårning mm gör denna dato till din bästa träningskompis.
3 149 kr