Logotyp
Belysning bak pakethållare, 3 LED, 50mm montering
Belysning bak pakethållare, 3 LED, 50mm montering


Andra som köpte Belysning bak pakethållare, 3 LED, 50mm montering har även tittat på...

Framlampa LED Gaffel
LED/diod modell. Batteridriven, Inkl 2 st AA batterier. on/off knapp. Brinntid 30/60h
149 kr
Lykthållare för framgaffel
För montering av framlyktan på framgaffeln.
79 kr
Crescent
Tove
Cykelikonen Tove är en sjuväxlad citycykel, fullt utrustad för vardagens äventyr. Med ett lågt insteg tar du dig enkelt upp i sadeln. Och väl där sitter du som en kunglighet; bekvämt i den ergonomiskt uppbyggda sadeln och upprätt med god överblick över dina medtrafikanter. Dina händer vilar skönt på styrets komforthandtag och med mjuka breda däck rullar du behagligt fram på de flesta underlag. Denna cykel har fotbroms samt V-broms fram. Pakethållaren är integrerad i ramen. Cykelkorgen i aluminium med tillhörande väska ingår liksom lås, stöd och belysning. En traditionell damcykel som är lika populär hos herrarna i familjen!
7 595 kr
-14%
GT
Avalanche Sport 27,5
En mycket prisvärd nybörjar mtb. Utrustad med Shimano Alivio/Altus växlar, Tektro hydrauliska skivbromsar och SR Suntour XCT framdämpare.
4 490 kr
Monark
Katarina 7vxl
6 595 kr
-23%
Cube
Curve Allroad
En lätt och fin hybrid med bra komponenter.
5 995 kr
Crescent
Narre 3 vxl
Passerat meterstrecket? Då är du redo för Narre. En tuff 20″ MTB-lookalike för killar och tjejer som vill ha en sportig cykelkompis. Denna barncykel har tre växlar och en aluminiumram med grafik som påminner om den som finns på våra vuxencyklar. Zoom dämpargaffel med wolf-motiv och mtb-skärmar ger cykeln attityd. Narre har fotbroms samt handbroms fram. Skärmar, kedjeskydd och stöd ingår. Vikt 11,9kg.
3 795 kr
Shimano
Pedal 105 PD5800 Carbon, SPD-SL
Prisvärd pedal för både tävling och träning.
949 kr
Stäng