Stäng
Logotyp
Högtryckstvätt Muc-Off Pressure Washer Bundle
Högtryckstvätt Muc-Off Pressure Washer Bundle


Andra som tittade Högtryckstvätt Muc-Off Pressure Washer Bundle har även tittat på...

Muc-Off
Avfettning Muc-Off Drivetrain Cleaner 750ml
Muc-Off Drivetrain Cleaner en av det absolut bästa produkterna när du ska rengöra kedja, kassett och vevparti. Används tillsammans med borste eller kedjetvätt.
279 kr
Muc-Off
Skivbromsskydd Muc-Off
Muc-Off skivbromsskydd. Perfekt att använda vid rengöring av cykeln för att undvika olja och smuts på bromsskivorna. Lätt att skölja av och torka.
439 kr
-24%
Muc-Off
Avfettning Muc-Off Drivetrain Cleaner 500ml
Rengöringsmedel utan lösningsmedel för kedja och drivpaket. Tar bort all olja och fett från ditt drivpaket utan att skada metall, lack, plast, gummi och tätningar. Biologiskt nedbrytbart. Oslagbar rengöring, bara spraya på och spola av.
189 kr
-20%
Shimano
Avfettning Shimano Degreaser Spray 200ml
Avfettning speciellt anpassad för cykel från välkända Shimano. Tar bort hårt sittande smuts och olja från din cykel.
95 kr
-15%
Batavus
Batavus Zonar E-GO Herr, 2020

Zonar E-GO är dynamisk, sportig och passar både på asfalt och grus. Cykeln är ett bra val om du vill kunna använda den till motion och pendling.

Cykeln är utrustad med en kraftfull Yamaha centermotor som bidrar till att hålla den välbalanserad. Cykeln har en intelligent display med fyra assistansnivåer och vid val av program räknar systemet ut hur lång räckvidden blir. Displayen visar även aktuell och genomsnittlig hastighet, tripmätare och totaldistans.

21 670 kr
Bianchi
Bianchi Magma 9.2 Alivio/Altus 3x9
Bianchi Magma 9.2 en mountainbike från klassiska Bianchi. En prisvärd nybörjar MTB för den som vill prova på lite MTB cykling och även ha en bra cykel för utflykter och grusvägscykling. Lätt aluminium ram utrustad med Shimano Alivio & Altus komponenter och Shimano hydrauliska skivbromsar.
8 995 kr
-15%
Bianchi
Bianchi Via Nirone 7 105, 2020
Bianchi Via Nirone 7 med Shimano 105 komponenter. En välutrustad landsvägsracer från Bianchi med aluminium ram i attraktivt prisläge. Shimano 105 komponenter, Shimano RS100 hjul och i övrigt bra komponenter rakt igenom. Utrustning garanterar en problemfri cykling och många sköna träningsturer. En perfekt cykel för långlopp som Vätternrundan.
12 320 kr
-15%
ABUS
Bygellås Abus 770A SmartX- 230mm
ABUS SmartX bygellås är ett av dom säkraste bygellåsen på marknaden. Nästa generations lås som du öppnar och låser från din telefon via bluetooth, låset har dessutom inbyggt larm men en ljudstyrka av 100db. 13 mm fyrkantig parabolbygel. Perfekt lås för el- och lastcyklar.
2 319 kr
Cannondale
Cannondale Trail 7 27.5, 2021
Cannondale Trail 7, en perfekt nybörjar MTB som passar för lättare stigcykling och grusväg. Byggd på en lätt aluminiumram utrustad med Shimano Acera/Altus växlar och Shimano MT200 hydrauliska bromsar. Två kedjedrev fram och 9-delad kassett bak gör att du får 18 växlar, med ett brett register så att du klarar alla typer av backar.
6 899 kr
-26%
Elite
Flaska Elite Maxicorsa 950ml
Extra rymlig cykelflaska som rymmer hela 950ml vatten. Perfekt på långturer eller motionslopp så man inte går torrt.
66 kr
-25%
Park Tool
Kassettavdragare Park Tool
Park Tool kassettavdragare passar även Campagnolo vevlager.
109 kr
-20%
Shimano
Kedja Shimano CN-6701 Ultegra 10 växlar
Shimano Ultegra Hyper Glide kedja för 10-delad kassett, 116 länkar. Kapas till rätt längd med kedjebrytare.
279 kr