Stäng
Logotyp
Byxor Pearl Izumi Elite Pursuit
Byxor Pearl Izumi Elite Pursuit


Andra som tittade Byxor Pearl Izumi Elite Pursuit har även tittat på...

-23%
Pearl Izumi
Byxor Pearl Izumi Escape Quest
Marknadens mest prisvärda cykelbyxa. Pearl Izumi Quest är till för dig som just fastnat för cykel och vill ha hög komfort men inte lägga hela budgeten på ett par cykelbyxor. Skön pad som andas bra och ökar sittkomforten.
499 kr
-40%
Pearl Izumi
Byxor Pearl Izumi  P.R.O. Escape Thermal
Fodrade kortbyxor som är perfekta på höst/vår tillsammans med ben eller knävärmare. Fodret är i mjukt flossat material för varm känsla.
1 079 kr
-15%
Pearl Izumi
Cykelbyxor Pearl Izumi  P.R.O.
Cykelbyxor Pearl izumi PRO är toppmodellen när det gäller bib shorts från Pearl Izumi. Utrustade med den finaste och tjockaste padden PRO Escape 1:1. Lyxigt Italienskt tyg som andas väldigt bra och ligger mjukt mot kroppen. Minimalt med sömmar och skarvar för att känslan av lätta kläder ska öka. Lasrskurna hängslen som knappt känns mot kroppen.
1 869 kr
-15%
Pearl Izumi
Cykelbyxor Pearl Izumi Interval Dam
Cykelbyxorna Pearl Izumi Interval för damer är riktigt fina bib shorts för cykling. Byxorna går att dra ner baktill vid toalettbesök för att slippa ta av sig hängslena.
1 359 kr
-17%
Shimano
Cykeltröja Cannondale CFR
Cannondale cykeltröja inspirerad av Cannondales mtb team. Tighta armar för bra passform, 3 fickor bak på ryggen och hel dragkedja framtill.
499 kr
-4%
Cannondale
Cannondale CAAD Optimo Tiagra, 2019
En riktig racer för under 10 000kr, för dig som vill testa landsvägscykling. Lätt och bra aluminium ram, utrustad med Shimano Tiagra växlar 2x10 och i övrigt bra komponenter.
9 900 kr