Stäng
Logotyp
Byxor Pearl Izumi Elite Droptail Dam
Byxor Pearl Izumi Elite Droptail Dam


Andra som tittade Byxor Pearl Izumi Elite Droptail Dam har även tittat på...

-23%
Pearl Izumi
Byxor Pearl Izumi Escape Quest
Marknadens mest prisvärda cykelbyxa. Pearl Izumi Quest är till för dig som just fastnat för cykel och vill ha hög komfort men inte lägga hela budgeten på ett par cykelbyxor. Skön pad som andas bra och ökar sittkomforten.
499 kr
-40%
Pearl Izumi
Byxor Pearl Izumi  P.R.O. Escape Thermal
Fodrade kortbyxor som är perfekta på höst/vår tillsammans med ben eller knävärmare. Fodret är i mjukt flossat material för varm känsla.
1 079 kr
Kampanj
Pearl Izumi
Byxor Pearl Izumi Sugar Dam
Sköna och smidiga 3/4 tights, som går ner över knäna. Knickers passar väldigt bra för cykling då de skyddar knäna.
från 395 kr
-28%
Shimano
Pedaler Shimano 105 PD-R7000
Världens kanske mest omtyckta landsvägspedal, i uppdaterad form. Lättare, mer aerodynamisk och tunnare än sin föregångare PD-R5800. Mycket pedal för pengarna, precis som resten av Shimano 105 komponenterna. Pedalkropp i carbon med fina lager för mindre friktion. Levereras med pedalkloss SM-SH11.
829 kr
-40%
Pearl Izumi
Byxor Pearl Izumi Quest Junior
Cykelbyxor för barn. Junior Quest är som en ckelbyxa i barnstorlek.
279 kr
-15%
Pearl Izumi
Cykelbyxor Pearl Izumi  P.R.O.
Cykelbyxor Pearl izumi PRO är toppmodellen när det gäller bib shorts från Pearl Izumi. Utrustade med den finaste och tjockaste padden PRO Escape 1:1. Lyxigt Italienskt tyg som andas väldigt bra och ligger mjukt mot kroppen. Minimalt med sömmar och skarvar för att känslan av lätta kläder ska öka. Lasrskurna hängslen som knappt känns mot kroppen.
1 869 kr
-17%
Shimano
Cykelbyxor Shimano TEAM Junior
Cykelbyxor för juniorcyklister. Sköna cykelshorts med pad för mjukare känsla mot sadeln. Silikon gripper i benslutet så byxbenen stannar på plats.
499 kr