Logotyp
Jacka Elite Barrier
Jacka Elite Barrier


Andra som köpte Jacka Elite Barrier har även tittat på...

-67%
Pearl Izumi
Select Starter Kit, Tröja & Byxa
Perfekt starter kit från välkända Pearl Izumi. Hängselbyxor och cykeltröja med tre fickor bak i matchande färger. Nu till ett superpris!
495 kr
-46%
Pearl Izumi
Jacka Elite Barrier
Pearl Izumis klassiska vindjacka, neongul så du syns bra i trafiken med inbyggda reflexer så att du också syns i mörker. Jackan är väldigt lätt och enkel att vika ihop så att den går ner i en ficka. Materialet är vindtätt och vattenavvisande.
595 kr
Raceday Chamois Balm
Smörj in cykelbyxan med denna salva så slipper du skavsåren!
179 kr
-29%
Garmin
Edge 520 HR + CAD

Cykeldator med GPS som hjälper dig tävla och jämföra.

2 995 kr
-55%
Pearl Izumi
Tröja Elite kortärm
495 kr
-29%
Garmin
Edge 1000 Performance Bundle

Uppkopplad cykeldator för tävling och navigering

  • Få in tävlingskänslan under cykelturen med Garmin Connect™
  • Navigera längs vägar eller i terräng och hitta till intressanta platser med Garmins förprogrammerade cykelkarta
  • Ange en sträcka och välj mellan upp till 3 alternativa rundor tur och retur
  • Ögonblickliga överföringar till Garmin Connect™ Mobile för analys och delning
  • Uppkopplade funktioner¹: aviseringar om inkommande samtal och sms, live tracking, sändning/mottagning av träningsrundor, delning på sociala medier och väderinformation

Oavsett om du cyklar för att förbättra ditt personbästa eller för att se hur du ligger till jämfört med proffsen kan du ansluta, jämföra och tävla mot andra och dig själv med Edge 1000. Gör varje tur till en tävling med hjälp av Garmin Connect och se resultaten i realtid på din Edge, bland annat aviseringar om start och -slut samt topplistor. Du får hjälp att hålla dig motiverad och kan kämpa för att bli ännu bättre.

 

4 590 kr
Raceday Bad Weather Embrocation
Perfekt att smörja in benen med vid kallt och blött väder!
179 kr
Pearl Izumi
Tröja Elite Thermal LS
Elite Thermal tröjan håller dig varm när det är kallt ute. Materialet andas bra och transporterar bort svetten så att du håller dig varm och torr. Tre backfickor plus en extra yttre ficka, med softshell material som skyddar mot stänk från bakhjulet. Optimalt placerade reflexer så att du syns i mörker.
1 099 kr
-24%
Garmin
Edge 520
Edge 520 är den första cykeldatorn som är kompatibel med Strava-segment i realtid och där det ingår en 2-månaders provperiod på Strava Premium. Med det här medlemskapet synkroniseras stjärnmärkta Strava-segment automatiskt med 520-enheten för feedback i realtid under cykelturen. Du får även aviseringar om segmentstart och -slut samt får ta del av topplistor när du har slutfört segmentet.
2 495 kr
Stäng