Logotyp
Startsida / Konfektion / Skydd

Skydd

9 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
POC
Spine VPD 2.0 Back
Spine VPD 2,0 Back är ett väl ventilerat och minimalistisk ryggskydd gjort i VPD 2.0. Det finns en stor rörelsefrihet och en hög skyddsnivå för ryggen. VPD anpassar sig till formen på kroppen, men när den utsätts för stötar, stelnar materialet och har extrema stötupptagnings egenskaper. Axel- och midjeband ser till att ryggskyddet sitter säkert och bekvämt.
995 kr
POC
Joint VPD Air Knee
VPD Air Knee är ett lätt knäskydd utvecklat för cyklister som vill ha ökad flexibilitet, ventilation och rörelsefrihet. Det elastiska bandet och neopren halkskydd säkerställer en bekväm passform, även i tuffa körförhållanden.
695 kr

POC
Joint VPD Air Elbow
Utvecklat för cyklister som vill ha ökad flexibilitet, ventilation och rörelsefrihet. Med Crash Retention Strap (CRS) och neopren halkskydd för att säkerställa en bekväm passform, även i tuffa körförhållanden.
649 kr
POC
Joint VPD Air Elbow
Utvecklad för cyklister som vill ha ökad flexibilitet, ventilation och rörelsefrihet. Med en Crash Retention Strap (CRS) och neopren halkskydd allt för att säkerställa en bekväm passform, även i tuffa körförhållanden.
649 kr

-60%
Armbågsskydd
Glöm inte skydden på isen!
99 kr


Stäng